De muzikanten van coverband No Brakes

No Brakes bestaat uit ervaren muzikanten die al jaren lang in de lokale muziekscene  van Kampen actief zijn.

Mariabandfoto

Maria Goosen 

Maria timmert al jaren aan  de weg met een succesvolle solocarrière. Niet alleen als vertolker van het Nederlandse lied, maar zeker ook met Engelstalig repertoire.

Maria was het ontbrekende puzzelstukje bij No Brakes en is 6 jaar geleden bij de band gekomen. Samen met Jeroen verzorgt zij het zang en dansgedeelte.

Veelal wordt er met open mond naar haar mooie stemgeluid geluisterd. Enige tijd geleden wist zij met dit stemgeluid zelfs Team Nick en Simon te overtuigen tijdens haar auditie voor The Voice of Holland. Zij wist uiteindelijk door te dringen tot de battles!!

 

 

frank

Frank Andriessen

Frank is als gitarist één van de oprichters van No Brakes. Muzikaal geeft hij vaak de richting aan voor de hele band. Wanneer het te gek wordt grijpt hij in, maar zeker ook als  het niet gek genoeg is, altijd oog voor het feestje!

Met zijn hoedje op danst, soleert en swingt hij de hele avond lekker door .


martijndrummer

Martijn Rieck

Martijn is zijn hele leven al bezig met drummen.

Dit kun je horen aan de strakke beats, waarmee hij de rots in de branding is voor No Brakes. Martijn is tevens specialist in het programmeren van ondersteunde tracks.

Samen met Henk zorgt hij voor een opzwepend ritme.


henkvanmierlo

Henk van Mierlo

Henk is de nestor van de band. Hij speelt zijn hele leven al rockmuziek en doet dat naast zijn rol in No Brakes nog steeds met veel passie.

Het komt dan ook regelmatig voor dat Henk denkt dat hij op een ander podium staat, zijn gitaar hoog in de lucht houdt en zich een jonge rockgod waant uit het glamourrock tijdperk...

 


arno

Arno den Hollander

Arno is de toetsenist met passie voor piano, orgel, synthesizers en vrouwelijk schoon.

Het lukt hem steeds om net op tijd de geluidjes om te programmeren, terwijl hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurt.

Zijn klanken zorgen voor een volle sound en dat maakt dat de band staat als een dijk.

 


jeroen

Jeroen Kale  

Jeroen is een gepassioneerde zanger en tevens de gangmaker van de band.

Altijd vol met nieuwe ideeën, vol met interactie tijdens het optreden met het publiek, maar ook met de andere bandleden. Zo komt het nog wel eens voor dat er flinke lachbuien zijn, wat echter nooit ten koste gaat van de muziek. Het plezier spat er af en dat brengt Jeroen over op het publiek!!

 

 

no-brakes4

Het resultaat:

een goed op elkaar ingespeelde coverband die zorgt voor een topavond!